Листопади - електронна книга

Електронния вариант на стихосбирката ми „Листопади” , която е създадена с благотворителна цел ,може да се изтегли от библиотеката на сайт hulite.net/modules.php
на цената от 1.20 с sms
Авторът и Електронно издателство ХуЛите предоставят цялата сума от евентуалните продажби на книгата директно на сайта "Спаси, Дари на..." www.save-darina.org

Предварително благодаря на онези, които ще се включат в тази кауза.

„Всеки изживян човешки миг е като откъснат календарен лист. Не можеш да го върнеш обратно, но можеш да вземеш от него най -ценното...А има ли нещо по-ценно от любовта?
Росица Петрова

Колкото повече расте гладът за духовност, толкова повече стават пишещите хора. Колкото повече стават пишещите, толкова повече се разпалва гладът за духовност. За мен това е радостно! Казват, че поетите са пророци. Те самите не винаги го съзнават. Те просто владеят езика на символите, с който говорят душите.
В поезията всичко е красиво! Защото и за живия Бог вътре в нас всичко е красиво. Грозното е чисто човешка категория. Или по-скоро - на малкия човек, препречил пътя към собствената си душа. А според Н. Рьорих осъзнатата красота ще спаси света! Тя е пътят на спасението! На добър път, читателю! Всеки стих тук е превозно средство към собствената ти душа!
Мадлен Алгафари

0 коментара:

Публикуване на коментар