Ти няма от къде да знаеш това



 "-Не! Не ми давай дрехата! – казала с блеснали очи ученичката. – Дрехата на голата невинност добре ми служи в процеса на творческото ми израстване, а ти знаеш, че душата ми ти принадлежи." - Валери Рибаров


На твоят учител много женски души му принадлежат, дете…но ти няма от къде да знеш това. Ти си невинна, а той търси именно невинността у жената, за да може чрез нея да я покори. Другото нещо,което той търси е наивността. Ако няма невинност, то със сигурност има наивност. Женската душа прелива от наивност, но ти и това няма от къде да знаеш, още си почти дете..Мислиш,че ти не си наивна ли? Грешиш! Наивна си колкото двете каки, и колкото всяка друга жена, на която и шепнат, че друга като нея няма…Голям манипулатор като него, който е обучаван години наред, как да въздейства на психиката, ги знае тези неща отлично, но ти не го знаеш, и аз не го знаех, както и тя не знаеше, а и те не го знаеха, защото жените са наивни и вярват, вярват…Вярват даже и когато започнат да се съмняват, даже и след като вече са убедени, че са лъгани, защото знаеш ли, жените са алчни за любов…те са консуматори. До такава степен са алчни за Любов, че не се интересуват даже от кого ще я получат, стига да нахранят женското си его. Е, в това няма нищо лошо, защото в случая храната е обща. Той храни теб, ти храниш него…лошото идва когато преминеш границата на консуматорството, а още по лошото е че той знае какво прави, но ти не….Питаш какво става когато преминеш границата ли? Няма да ти кажа…Сама ще разбереш. Всяка жена си плаща за наивността, а неговата жена, ще плаща цял живот…И ти ще си платиш. Вече плащаш, но не го знаеш.
Не се сополи толкова, нито пък ахкай от изумление прекалено дълго…Този филм за чудото невиждано „Огненото приятелство” се върти непрекъснато, така че светът вече го е гледал. В него се сменя само актрисата…актьора си остава един и същ.
Как двете мразещи се каки станаха приятелки ли? Това е тайна, която само той може да ти каже, но няма да го направи.
Вече го е направил, казваш? Не се и съмнявам, че ти е казал това което искаш да чуеш.
Хайде, стига ти за сега толкова. Време ти е за час по „промиване на мозъка”, защото ти е необходим за творческото ти израстване по пътя на духовното ти падение. Имаш късмет, че си попаднала на  най-добрият учител!

0 коментара:

Публикуване на коментар